Ta kontroll över dina försäkringar

Ta kontroll över dina försäkringar

Beställ nu för 2 795 :-
08-441 17 04Kontakta oss
  • Pensionsplanering
  • Sjuk och Livförsäkringar
  • Försäkringsrådgivning
  • Kapitalförvaltning
  • Investeringsrådgivning

Känner du att du inte har koll?

Du är inte ensam, de flesta har inte så bra koll på sina försäkringar. Försäkringar är inte så kul att lägga tid på, men att inte ha koll på sina försäkringar kan både vara kostsamt och riskabelt. Därför finns vi som hjälper dig få kontroll. För dig som är upptagen av livet och för att efterlevande ska ha koll, den dagen då du inte längre finns.

Vi har daglig dialog med i stort sett alla försäkringsbolag, medlemsorganisationer och fackförbund. Det gör att du med vår försäkringsinventering är trygg i att du har koll på alla dina engagemang hos samtliga försäkringsgivare. Cynk® ger dig kontroll över din försäkringssituation och en rådgivare går kostnadsfritt igenom rapporten med dig.

1 - 2 - 3, så enkelt är det!

En försäkringsinventering är en komplett sammanställning av försäkringsskydd för en individ. Det gör att du som kund får koll på kostnader, omfång och ersättningsrättigheter. De flesta upptäcker att man varit över-, eller underförsäkrad. Vilket ger kontroll över onödiga kostnader och risker.

1. Fullmakt via BankID

För att kunna hjälpa dig måste vi först få din tillåtelse. Det får vi genom din BankID signerade fullmakt.

2. Cynk startar sökning

När vi fått din tillåtelse börjar vår sökning med försäkringsbolag, medlems- och fackorganisationer och tidigare arbetsgivare.

3. Klart 10 arbetsdagar!

Inom 10 dagar får du PDF-rapporten av oss.Vi bjuder på 1 timmes fri genomgång av rapporten.

Upptäck fler tjänster

Finans- och försäkringsrådgivningFörsäkringsinventering för dödsboFörsäkringsinventering för företagPensionsplanering