Försäkringsinventering för hela personalen

Försäkringsinventering för hela personalen

08-441 17 04
Kontakta ossE-post
  • Komplett sammanställning av ert försäkringsskydd
  • Färsäkringsinventering för samtliga anställda
  • Rådgivning som ger kontroll över onödiga kostnader

Hur går det till?

Vi inventerar företagets samtliga försäkringar. Alla anställda på företaget får tjänsten "försäkringsinventering privat". Dessutom får alla anställda på företaget träffa en jurist och får en genomgång av sin familjejuridik, mötet svarar på frågan vad som händer med tillgångarna om man separerar eller avlider. Möte med Jurist gäller i Stockholm. På andra orter sker mötet med Jurist per telefon eller via Skype. Tjänsten är anpassad för företag med 1-50 anställda.

1 - 2 - 3, så enkelt är det!

En försäkringsinventering är en komplett sammanställning av försäkringsskydd för en individ. Det gör att du som kund får koll på kostnader, omfång och ersättningsrättigheter. De flesta upptäcker att man varit över-, eller underförsäkrad. Vilket ger kontroll över onödiga kostnader och risker.

1. Fullmakt

För att kunna hjälpa dig måste vi först få din tillåtelse. Det får vi genom din fullmakt.

2. Cynk startar sökning

När vi fått din tillåtelse börjar vår sökning med försäkringsbolag, medlems- och fackorganisationer och tidigare arbetsgivare.

3. Klart 10 arbetsdagar!

Inom 10 dagar får du PDF-rapporten av oss.Vi bjuder vi på 1 timmes fri genomgång av rapporten.

Upptäck fler tjänster

Försäkringsinventering för privatpersonFörsäkringsinventering för dödsboPensionsplaneringFinans- och försäkringsrådgivning